Stijlvolle schakelaars

Technologie in de moderne woning evolueert zo snel maar wordt er daarom niet altijd eenvoudiger op. Met de nieuwe generatie schakelaars houd je het eenvoudig, intuïtief en elegant wat het comfort in de woning alleen maar ten goede komt. De schakelaars zijn verdeeld in twee of vier gelijke vlakken en zijn aanraakgevoelig. Hierdoor ontstaat een innovatieve en unieke manier van licht schakelen die bovendien geïntegreerd kan worden in een domoticasysteem. Ook leuk om weten is dat deze schakelaars dankzij hun verfijnde look perfect passen bij verschillende architecturale stijlen.

Buiten even gezellig als binnen

De tuin wordt meer en meer een verlengstuk van binnen en dat uit zich ook in de verlichting. De traditionele lampen die je binnen terugvindt krijgen een waterdichte variant zodat ze het hele jaar door buiten kunnen blijven staan. Op die manier kan je dat vleugje extra sfeer toevoegen aan je tuin. Bovendien wordt er ook steeds meer ingezet op energiezuinige buitenverlichting. De tuinverlichting brandt landurig en dan is het maar goed dat er gezocht wordt naar de ideale balans tussen een zo laag mogelijk verbruik en een goede lichtopbrengst.

Domoticasysteem voor uw woon- of werkomgeving

Met een goed overdacht, geïntegreerd leef- en woonautomatiseringssysteem hoeft u zich geen zorgen te maken over elektrische apparaten die nodeloos energie verbruiken, kan u uw huis of kantoor met een gerust hart verlaten en bepaalde nieuwe technieken integreren. Daarenboven is het ook nog eens kostenbesparend en laat dat nu net interessant zijn voor zowel particulieren als KMO's. Op vlak van domotica werkt KN Light met KNX, wereldstandaard voor domotica en niet merkgebonden waardoor u doorlopend geniet van de nodige support. Het volledige systeem wordt voor u op punt gezet op maat van uw noden en wensen. Leuk om weten is dat u het systeem ook vlot kan bedienen via uw tablet of smartphone.