VACATURE: Verkoper & administratief medewerker

Breng jij licht in de duisternis?

Word jij het nieuwe uithangbord van KN Light? Ben je gebeten door de salesmicrobe, heb je talent voor administratie en combineer je dat met een vleugje technische kennis? Dan ben jij de persoon die we graag in ons team hebben voor de verkoop van verlichting in onze winkel en het opstellen van offertes. In return krijg je van ons een goede verloning, een bedrijfswagen en een gsm met abonnement.

 

Jouw troeven

 • Je bent beleefd en hebt een verzorgd uiterlijk
 • Je kan zelfstandig werken
 • Je beschikt over de nodig pc-kennis

Jouw takenpakket

 • Verkoop van verlichting in onze winkel
 • Telefoons beantwoorden
 • Offertes elektriciteit en verlichting opstellen
 • Elektrische plannen digitaal intekenen via CAD (je kan hier rekenen op de nodige opleiding)

Wij bieden een goede verloning, een bedrijfswagen en een gsm met abonnement

Verlicht ons!
Contacteer Ken: ken@knlight.be of 015 24 96 59

 

VACATURE: Elektricien

Breng jij licht in de duisternis?
 

Verlicht jij ons team?! Heb je al wat ervaring als elektricien en kan je zelfstandig werken? Dan ben jij misschien het technisch talent dat we zoeken voor de afwerking van elektrische installaties, het plaatsen van verlichting, zonnepanelen en laadpalen en het programmeren van domotica en wifi-netwerken.
 

Jouw troeven

 • Je hebt al enige ervaring
 • Je kan zelfstandig werken

Jouw takenpakket

 • Afwerken elektrische installaties van A tot Z
 • Verlichting plaatsen
 • Domotica en wifi-netwerken programmeren
 • Zonnepanelen, laadpalen plaatsen

Wij bieden een goede verloning en extra voordelen zijn bespreekbaar

Verlicht ons!
Contacteer Ken: ken@knlight.be of 015 24 96 59

Stijlvolle schakelaars

Technologie in de moderne woning evolueert zo snel maar wordt er daarom niet altijd eenvoudiger op. Met de nieuwe generatie schakelaars houd je het eenvoudig, intuïtief en elegant wat het comfort in de woning alleen maar ten goede komt. De schakelaars zijn verdeeld in twee of vier gelijke vlakken en zijn aanraakgevoelig. Hierdoor ontstaat een innovatieve en unieke manier van licht schakelen die bovendien geïntegreerd kan worden in een domoticasysteem. Ook leuk om weten is dat deze schakelaars dankzij hun verfijnde look perfect passen bij verschillende architecturale stijlen.

Buiten even gezellig als binnen

De tuin wordt meer en meer een verlengstuk van binnen en dat uit zich ook in de verlichting. De traditionele lampen die je binnen terugvindt krijgen een waterdichte variant zodat ze het hele jaar door buiten kunnen blijven staan. Op die manier kan je dat vleugje extra sfeer toevoegen aan je tuin. Bovendien wordt er ook steeds meer ingezet op energiezuinige buitenverlichting. De tuinverlichting brandt landurig en dan is het maar goed dat er gezocht wordt naar de ideale balans tussen een zo laag mogelijk verbruik en een goede lichtopbrengst.

Domoticasysteem voor uw woon- of werkomgeving

Met een goed overdacht, geïntegreerd leef- en woonautomatiseringssysteem hoeft u zich geen zorgen te maken over elektrische apparaten die nodeloos energie verbruiken, kan u uw huis of kantoor met een gerust hart verlaten en bepaalde nieuwe technieken integreren. Daarenboven is het ook nog eens kostenbesparend en laat dat nu net interessant zijn voor zowel particulieren als KMO's. Op vlak van domotica werkt KN Light met KNX, wereldstandaard voor domotica en niet merkgebonden waardoor u doorlopend geniet van de nodige support. Het volledige systeem wordt voor u op punt gezet op maat van uw noden en wensen. Leuk om weten is dat u het systeem ook vlot kan bedienen via uw tablet of smartphone.