Domotica

Geïntegreerde leef- en woonautomatisering

Eén druk op de knop die ervoor kan zorgen dat alle verlichting en bepaalde elektrische apparaten uitgeschakeld worden en die uw verwarming in ecostand zet. Heel wat mensen zijn intussen al wel vertrouwd met wat domotica is en wat het voor hen kan betekenen maar wist u dat ook hernieuwbare energiebronnen, toegangscontrole, ventilatiesystemen, ... geïntegreerd kunnen worden in één centraal systeem? Met een goed overdacht, geïntegreerd leef- en woonautomatiseringssysteem hoeft u zich geen zorgen te maken over elektrische apparaten die nodeloos energie verbruiken, kan u uw huis of kantoor met een gerust hart verlaten en bepaalde nieuwe technieken integreren. Daarenboven is het ook nog eens kostenbesparend.

Op vlak van domotica werkt KN Light met KNX, wereldstandaard voor domotica en niet merkgebonden waardoor u doorlopend geniet van de nodige support. Het volledige systeem wordt voor u op punt gezet op maat van uw noden en wensen en kan vlot bediend worden via uw tablet of smartphone.

De automatisering van uw woning of kantoor heeft, behalve op uw comfort dus ook een relevante impact op onder meer energiebewust wonen en veiligheid. Technologie integreren biedt talloze mogelijkheden die u kunnen ondersteunen bij dagdagelijkse activiteiten maar vaak is het moeilijk een keuze te maken uit de zee aan mogelijkheden. Welke investering is de moeite waard, waar moet u op letten, ...?

Een specialist ter zake zoals KN Light is dan meer dan welkom! Maak een afspraak!