Welkom bij KN Light

Bij het kiezen van verlichting komt heel wat meer kijken dan alleen het kiezen van een mooie lamp of armatuur. Een specialist ter zake die je bovendien ook nog kan helpen met de elektriciteitswerken in je woning is daarbij geen overbodige luxe. Aan de Aarschotsebaan in Berlaar-Heikant zit zo'n verlichtings- en elektriciteitsspecialist. Begin 2020 namen Ken Verstraeten, voordien werknemer bij Guy Mariën, en zijn vrouw Natasha de zaak over van Guy Mariën. Voortaan kan je bij hen terecht voor een uitstekende service en deskundig advies. In de toonzaal vindt u de meest gerenommeerde en exclusieve merken. Daarnaast kan u hier ook terecht voor de uitwerking van totaalconcepten en gebouwenbeheer op technisch niveau wat kan gaan van energiezuinig omspringen met verlichting alsook de integratie van andere technieken in één centraal systeem.

Deskundig lichtadvies op maat

Maak vandaag nog een afspraak bij KN Light en ontdek de verschillende mogelijkheden en de meerwaarde die u hier kan vinden.

 

!! Wij blijven bereikbaar !!

De Aarschotsebaan zal tot de zomer afgesloten blijven voor doorgaand verkeer, maar door de omleiding te volgen zal je steeds bij ons terecht kunnen! Tot snel ⚡️